ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 35χονος στο μπαλκόνι σπιτιού- Πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και άφησε την τελευταία του πνοή

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 35χονος  στο μπαλκόνι σπιτιού- Πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και άφησε την τελευταία του πνοή

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των κατεχομένων. Ξαφνικά μετά από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έσβησε 35χρονος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 1/3 στην κατεχόμενη Μόρφουόταν γύρω στις 13:00 ο 35χρονος Hilmi Yilmazer εντοπίστηκε αναίσθητος στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου διέμενε.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα σε Νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.  Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της  Kibris ο 35χρονος προηγουμένως είχε πάει για αγώνα ποδοσφαίρου με φίλους του και όταν επέστρεψε αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και «κατέρρευσε» στο μπαλκόνι.

Στο άκουσμα της είδησης του τραγικού χαμού του, μέλη της οικογένεια του ξέσπασαν σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε σημειώνεται το ρεπορτάζ.

Στη σορό του 35χρονου έγινε τη Δευτέρα 2/3 νεκροτομή και σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο άτυχος Ηilmi «προδόθηκε» από την καρδιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE