ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες 8 μέρες στο κελί ο 35χρονος – Είχαν οικονομικές διαφορές και έκαναν διακίνηση ουσιών με τον εξαφανισμένο εκτιμά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες 8 μέρες στο κελί ο 35χρονος – Είχαν οικονομικές διαφορές και έκαναν διακίνηση ουσιών με τον εξαφανισμένο εκτιμά η Αστυνομία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Δευτέρα (02/03), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, αραβικής καταγωγής, που συνελήφθη την Κυριακή (01/03), στη Λευκωσία σε σχέση με την απαγωγή του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, που ελλείπει από την οικία του από τις 14 Φεβρουαρίου.

Η αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο για την απαγωγή και εξαφάνιση του 31χρονου είναι οι οικονομικές διαφορές και η διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό 8ήμερη κράτηση 40χρονος από την Ιορδανία, το διάταγμα κράτησης του οποίου λήγει σήμερα και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
 
Επίσης καταζητείται 30χρονος από το Ιράκ, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, από τις 20 Φεβρουαρίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, απουσιάζει από την οικία του, από τις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE