Υποψήφιος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο!

Υποψήφιος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει στην κορυφή της λίστας της τον προπονητή της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αν ο Σιμεόνε αποφασίσει να αφήσει τους “κολτσονέρος”.

ΗΓουλβς, η οποία είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των “16” του Europa League, εντυπωσιάζει στη φετινή Premier League. Έπειτα από τη νίκη της κόντρα στην Τότεναμ κάνει όνειρα ακόμη και για Champions League.

Αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας είναι ο Πορτογάλος τεχνικός, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, την περίπτωση του οποίου βλέπει με καλό μάτι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “κολτσονέρος”, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Sun”, τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους, αφού μπορούν να αξιοποιήσουν τις διασυνδέσεις τους με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες.

Ωστόσο, “κλειδί” στην υπόθεση είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο “Τσόλο” θα μπορούσε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να πειστεί από τα πλούτη της Παρί Σεν Ζερμέν, που ψάχνει μία αλλαγή του προπονητή της, με τη θέση του Τόμας Τούχελ να μην είναι καθόλου ασφαλής.

Πηγή: Sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE