Κοινοτάρχες και πολίτες ζητούν την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς

Κοινοτάρχες και πολίτες ζητούν την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς

Την άμεση κατακύρωση  προσφοράς για την κατασκευή του δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς αξίωσαν με εκδήλωση διαμαρτυρίας κοινοτάρχες και  πολίτες των επηρεαζόμενων κοινοτήτων.

Ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κοίλης, Μιχαλάκης Ευθυμίου, κάλεσε το κράτος να προχωρήσει στην κατασκευή του δρόμου και να ξεπεράσει τα εμπόδια τα οποία παρουσιάζονται κατά καιρούς. Δυστυχώς, συμπλήρωσε, εδώ και δεκαετίες υποσχέθηκαν ότι θα ξεκινήσει η κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς και αυτό δεν έχει γίνει.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο κοινοτάρχης Μεσόγης, Νικόλας Αρέστ,η ανέφερε πως “εδώ και τώρα πρέπει να ξεκινήσει ο δρόμος Πάφου –Πόλης Χρυσοχούς γιατί, όπως είπε, τα “oφέλη των κοινοτήτων θα είναι μεγάλ , το ίδιο και η ανάπτυξη“.

Ο Πρόεδρος της κοινοτικής αρχής Λετύμπου, Κώστας Χατζησολωμού, ανέφερε πως οι πολίτες της Πάφου είναι πολίτες που απαιτούν αυτά που δικαιούνται , προσθέτοντας πως η κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς είναι αναγκαία. 

Ο κοινοτάρχης Στρουμπιού, Δημήτρης Παλλάς, εξέφρασε την ελπίδα ότι η κυβέρνηση θα εισακούσει τις φωνές των διαμαρτυρομένων. Όπως ανέφερε, η προσφυγή που έγινε θα έχει ως αποτέλεσμα, στην καλύτερη περίπτωση, να καθυστερήσει η διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων για την έναρξη του έργου, ή να μπλοκάρει για μεγάλο χρονικό διάστημα την έναρξή του, όπως έγινε και για άλλα μεγάλα έργα.

 Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE