Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Οι δύο συνελήφθησαν εκ νέου την Κυριακή 01/03 και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου το πρωί της Δευτέρας 02/03, σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου του 37χρονου Χαράλαμπου Χαραλάμπους άλλως «Μαύρο», στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
Οι δύο ακροαματικές διαδικασίες, διεξάχθηκαν ξεχωριστά όπου ο 38χρονος παραδέχθηκε την εμπλοκή του, πως αυτός προσπάθησε να σκοτώσει τον «Μαύρο», τον περασμένο Νοέμβριο στη Λάρνακα, κατονομάζοντας ως καθοδηγητή και πάλι τον Μαμαλικόπουλο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου 'Μαμ' και 38χρονος για άλλη υπόθεση απόπειρας φόνου
Ο 38χρονος δεν έφερε ένσταση για την προσωποκράτησή του για οκτώ μέρες. Με το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας του 38χρονου, ο Μαμαλικόπουλος μπήκε στην αίθουσα. Ο Μαμαλικόπουλος αμφισβήτησε τη μαρτυρία του 38χρονου και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ επαφή μαζί του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




