LIVE: Ανόρθωση – ΑΕΚ 0-0 (Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Ανόρθωση – ΑΕΚ 0-0 (Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE ενημέρωση από το ThemaSports, για τον αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”:

Το LIVE

18:00 – ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

17:57 – Είσοδος ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Κ. Αρτυματά, Νταουσβίλι, Ράγιος, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Ντούρις

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιολς, Άμπρααμ, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Πλάνας, Ναράνχο, Γιάννου, Φακούντο.

Διαιτητής: Kajtazovic Nejc (Σλοβενία)
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Kasapovic Aleksandar (Σλοβενία)
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Gabrovec David (Σλοβενία)
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Ανόρθωση (Κετσπάγια):

ΑΕΚ (Κανέδα):

Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων…

Η “Κυρία” θέλει πάση θυσία να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, ενώ η ομάδα της Λάρνακας η οποία θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ισπανό Νταβίντ Κανέδα, θα κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος για να… διατηρήσει επαφή με τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE από το “Αντώνης Παπαπδόπουλος”, την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 18:00, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE