Yπουργός Υγείας: «Αρνητικό στον κορωνοϊό και το δείγμα από 36χρονο»

Yπουργός Υγείας: «Αρνητικό στον κορωνοϊό και το δείγμα από 36χρονο»

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα, για τον 36χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα από την Λεμεσό, ο οποίος υπεβλήθηκε σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Ο Yπουργός Υγείας δήλωσε: «μόλις ενημερώθηκα από το ΙΝΓΚ ότι είναι αρνητικό στον κορωνοϊό και το δείγμα από 36χρονο που ήρθε από το Μιλάνο».

 

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Ιταλία μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή (28/02) το βράδυ παρουσίασε πυρετό και βήχα. 

Η υπηρεσία ασθενοφόρων ενημερώθηκε σχετικά με την περίπτωση και γύρω στο μεσημέρι απέστειλε ειδικό κλιμάκιο για να επιληφθεί της κατάστασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE