ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super Clasico Ρεάλ-Μπαρτσελόνα με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan! 

Super Clasico Ρεάλ-Μπαρτσελόνα με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan! 

Στο Super Clasico, η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στις 22:00 σε ένα 90λεπτο που μπορεί να κρίνει πολλά στην υπόθεση του τίτλου στην Ισπανία. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out! 

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα εδώ

Η νίκη της Ρεάλ δίνει απόδοση 2.20, η ισοπαλία δίνει 3.75 και η νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει απόδοση 3.15. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.62, το Under 1.5 γκολ δίνει 4.35, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.55 και το No Goal δίνει 2.37. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ρεάλ δίνει 1.80, να σκοράρει πρώτη η Μπαρτσελόνα προσφέρεται με απόδοση 2.22 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.75. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ δίνει απόδοση 3.40 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο Μπαρτσελόνα δίνει 31.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.05, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.20.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top