ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακιντζί: «Λάθος το κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων»

Ακιντζί: «Λάθος το κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί εξέφρασε την ελπίδα ότι θα διορθωθεί «το λάθος με το κλείσιμο των τεσσάρων οδοφραγμάτων» ενώ, σύμφωνα με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, είχε εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ του Σαββάτου (29/02), με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την κατάσταση στον Άγιο Δομέτιο.

Όπως έγραψε o κ. Ακιντζί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ανέφερε ότι η «χαοτική» κατάσταση που δημιουργήθηκε στο οδόφραγμα ισοδυναμεί με «βασανιστήρια» και δεν έχει καμία σχέση με την μάχη κατά του κορωνοϊού.
 
«Μάλιστα, ανέφερα ότι ο ιός εμφυτεύεται στις δύο κοινότητες και ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό» συμπλήρωσε.
 
Λίγο αργότερα, ο κ. Ακιντζί έγγραψε σε νέα ανάρτησή του ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης του τηλεφώνησε λίγο μετά τη συνομιλία τους και ανακοίνωσε ότι σταματούν άμεσα οι έλεγχοι ταυτοτήτων όσων επιστρέφουν στα κατεχόμενα μέσω του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου.
 
«Αυτό βεβαίως είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και η διόρθωση του λάθους σε αυτό το θέμα θα ήταν μια καλή εξέλιξη. Ελπίζω το λάθος με το κλείσιμο των τεσσάρων οδοφραγμάτων να διορθωθεί επίσης» καταλήγει ο Τ/κ ηγέτης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top