Ο Πρόεδρος Πούτιν συζήτησε την κρίση στην Ιντλίμπ με τον Γάλλο ομόλογό του Μακρόν

Ο Πρόεδρος Πούτιν συζήτησε την κρίση στην Ιντλίμπ με τον Γάλλο ομόλογό του Μακρόν

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν συζήτησαν την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή της Ιντλίμπ στη Συρία, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης το Σάββατο (29/02), ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

"Συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της Συρίας και επικεντρώθηκαν στην κλιμάκωση της έντασης στην Ιντλίμπ. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενημέρωσε τον Γάλλο πρόεδρο σχετικά με τα τρέχοντα μέτρα στη μάχη εναντίον των τρομοκρατών στη βορειοδυτική Συρία. Αναφέρθηκαν επίσης και στην ανθρωπιστική κατάσταση στην περιοχή" σημειώνεται στο δελτίο τύπου.

Ο Ρώσος ηγέτης επισήμανε ότι θέλει να έχει ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με όλες τις κρίσιμες πλευρές της διαδικασίας διευθέτησης της συριακής κρίσης με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δυο τους αναμένεται να συναντηθούν στη Μόσχα τις επόμενες ημέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE