ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Δεν θα την γλιτώσει εύκολα ο 55χρονος – Επανασυνελήφθη και για άλλα αδικήματα - VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Δεν θα την γλιτώσει εύκολα  ο 55χρονος  – Επανασυνελήφθη και για άλλα αδικήματα - VIDEO

Επανασυνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο 55χρονος ο οποίος επιτέθηκε σε εθνοφρουρό στο οδόφραγμα της Οδού Λήδρας το Σάββατο (29/02).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 55χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα το βράδυ του Σαββάτου (29/02), και τέθηκε υπό κράτηση 55χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης.

Ο 55χρονος αφού ανακρίθηκε γραπτώς, στη συνέχεια επανασυνελήφθη βάσει νέου δικαστικού εντάλματος για το αδίκημα της παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (29/02), πολλοί πολίτες στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων λόγο κορωνοϊού.

Ο 55χρονος επιτέθηκε με βίαιο τρόπο σε εθνοφρουρό που δεν τον άφηνε να περάσει και η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE