ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τα κατάφερε η 62χρονη – Υπέκυψε στα τραύματα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τα κατάφερε η 62χρονη – Υπέκυψε στα τραύματα της

Δεν τα κατάφερε η 62χρονη η οποία παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή στην Λεμεσό το απόγευμα της Κυριακής (24/02).

Σε σχετική ανακοίνωση της η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (29/02) αναφέρει πως υπέκυψε το Σάββατο (29/02), στα τραύματά της, 62χρονη τέως κάτοικος Λεμεσού, η οποία είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στις 23/2/2020 στη Λεμεσό.

Θυμίζουμε ότι η 62χρονη, παρασύρθηκε την Κυριακή (23/2) το βράδυ από μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος διανομέας φαγητού, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη από το ΓΝ Λεμεσού στο ΓΝ Λευκωσίας όπου το Σάββατο (29/02) άφησε την τελευταία της πνοή.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.