ΑΠΟΕΛ εκτός και αν και μάχη στο Τσίρειο

ΑΠΟΕΛ εκτός και αν και μάχη στο Τσίρειο

Την Τετάρτη 22 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνουν οι δύο επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, μέσα από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του φετινού τελικού που θα γίνει στις 20 Μαίου.

Τα δεδομένα έχουν γίνει ξεκάθαρα στο ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια μετά το εμφαντικό 3-0 με το οποίο επικράτησαν στον πρώτο αγώνα οι «γαλαζοκίτρινοι». Αποτέλεσμα που τους φέρνει με το ενάμισι πόδι στον τελικό, όμως επειδή στο ποδόσφαιρο και δη σε ντέρμπι «αιωνίων» όλα μπορούν να συμβούν καλό θα είναι να περιμένουμε και τη ρεβάνς.

Αμφίρροπη και άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μάχη που θα γίνει στο άλλο ζευγάρι, μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ που θα λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές στο Τσίρειο και εκεί θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο ομάδες θα πάει στον τελικό.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και θεωρείται καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ που όχι μόνο δεν έχασε στο ΓΣΖ παρά τις πολλές απουσίες που είχε, αλλά πέτυχε και δύο εκτός έδρας γκολ και αυτό το στοιχείο μετρά πολύ στους αγώνες κυπέλλου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ ο αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει στις 17:00 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την Primetel, ενώ μια ώρα αργότερα, στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη από τη Cytavision θα αρχίσει ο επαναληπτικός μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE