Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


Η απόφαση για προσωρινό κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων «συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού», επισημαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε άλλη σύνδεση ή αναφορά στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, πέραν των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Κούσιος σημειώνει ότι «το συγκεκριμένο μέτρο είχε συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο χθες, 27 Φεβρουαρίου, και αποφασίστηκε η υλοποίηση του στην έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα, μαζί με άλλα μέτρα, όπως αυτά που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου».

«Η απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων θα αξιολογείται καθημερινά και θα λαμβάνονται, αναλόγως, αποφάσεις», αναφέρει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.