Νικηφόρο πέρασμα από Λεμεσό για ΕΘΑ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Νικηφόρο πέρασμα από Λεμεσό για ΕΘΑ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Νικηφόρα πέρασε από τη Λεμεσό και το στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» η ΕΘΑ, επικρατώντας της ΕΚΑ ΑΕΛ με 80-62, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Ρέτζιναλντ Κίσουνλαλ με 23 πόντους (13 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ μετά το 4′ όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 8-7 από καλάθι του Χάμιλτον, έφτιαξε διαφορά που μέχρι το τέλος της περιόδου έφθασε τους 13 βαθμούς (27-14), ενώ αυξήθηκε κατά πέντε πόντους (34-16) στο 13΄.

Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα της Έγκωμης ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και με σερί 16 πόντων μείωσε στο ένα καλάθι (34-32) στο 17’. Δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 19′ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 38-38 και στο τέλος του ημιχρόνου η ΕΘΑ είχε διαφορά ενός τριπόντου (40-43).

Από εκείνο το σημείο και μετά η ΕΘΑ κράτησε το προβάδισμά της. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τους φιλοξενουμένους να προηγούνται με 50-64, με τη διαφορά μέχρι το φινάλε να αυξάνεται στους 18 πόντους, με την ΕΘΑ να κερδίζει 80-62 και να παίρνει την όγδοη νίκη της στη φετινή περίοδο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-14, 40-43, 50-59, 62-80

ΕΚΑ ΑΕΛ (Δημήτρης Σαρίκας)

Χάμιλτον 13, Χικς 6 (2), Δημακόπουλος 10, Χάρπερ 8 (2), Πιττάκας 9 (1), Χριστοφή, Πασιαλής 10, Δανιήλ 2, Μοντιάτης 1, Εύζωνας 3 (1)

ΕΘΑ (Γιώργος Μπιτζάνης)

Χάρις, Σμιθ 28, Κίσουνλαλ 23, Άντγκερ 12 (2), Ιγκνατόφσκι, Ντούγκερτι 13 (3), Σέπος, Κυριακίδης, Ορφανός, Παναγιώτου 4, Κασίνος, Ροδοσθένους

** Bρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: ΚΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE