Κάποτε ήταν μεγάλο ντέρμπι

Κάποτε ήταν μεγάλο ντέρμπι

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστικής της Μπουτσενσλίγκα.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Στουτγάρδη και τη Βέρντερ Βρέμης κάποτε ήταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ δύο παραδοσιακών μεγάλων γερμανικών συλλόγων. Με τα σημερινά δεδομένα έχει χάσει την αίγλη του αφού η μεν Στουτγάρδη είναι  ουραγός της βαθμολογίας  και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η Βέρντερ είναι στους 35 βαθμούς και κάνει προσπάθεια για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Μπορεί να μην είναι ντέρμπι για τις πολύ ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες έχουνε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:30 θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ της Κολονίας που επίσης δίνει μάχη επιβίωσης και της Χόφενχαϊμ που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE