Και όμως υπάρχει αεροδρόμιο που δεν έχει χάσει ποτέ αποσκευή επιβάτη

Και όμως υπάρχει αεροδρόμιο που δεν έχει χάσει ποτέ  αποσκευή επιβάτη

Ένας αερολιμένας υπερηφανεύεται ότι δεν έχει χάσει ούτε μια φορά κανένα αντικείμενο επιβατών, ούτε μια αποσκευή από τότε που άνοιξε τις πύλες του.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Kansai στην Ιαπωνία εγκωμιάστηκε κατά τη διάρκεια των World Airport Awards 2015 ως το καλύτερο εξασφαλίζοντας στους επιβάτες ότι θα πάρουν τις αποσκευές τους μετά από μια πτήση - ποτέ δεν έχει χαθεί βαλίτσα από το 1994, οπότε και το αεροδρόμιο εγκαινιάστηκε.

Η Βρετανική εταιρεία Skytrax, οργάνωσε το βραβείο, πραγματοποίησε μια μελέτη κατά την οποία εξέτασε τα δεδομένα 550 αεροδρομίων από όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά τα βραβεία, το Changi Airport, πήρε το βραβείο του καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο, με το Χίθροου να καταλαμβάνει την 8η θέση. Το Kansai International, κατέλαβε την 12η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.