Δήμος Πάφου: «Αναβάλλεται η Καρναβαλίστικη παρέλαση»

Δήμος Πάφου: «Αναβάλλεται η Καρναβαλίστικη παρέλαση»

Ο καιρός φαίνεται πως χάλασε τα σχέδια στην προγραμματισμένη παρέλαση της Πάφου για το Σάββατο (29/02).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου η Καρναβαλίστικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών για αύριο Σάββατο, η Καρναβαλίστικη παρέλαση  θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 και ώρα 3.00 μ.μ., στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο. 

Επισημαίνεται  ότι για τη παρέλαση της Κυριακής ισχύουν όλες οι διευθετήσεις, οργανωτικές και κυκλοφοριακές, που είχαν ανακοινωθεί για το Σάββατο.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Η έγκριση του ψηφίσματος για τη λύση δύο κρατών από τη «βουλή» έχει ενισχύσει την πολιτική τους ατζέντα, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφία (στα κατεχόμενα) είναι υπέρ αυτής της λύσης δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE