Θεσσαλονίκη: Τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί

Θεσσαλονίκη: Τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί

Τα πτώματα τριών αγνώστων ανδρών εντοπίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 28/2 σε αγροτική περιοχή της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτουν εμφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Τα αίτια θανάτου τους διερευνώνται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής.

Σύμφωνα πάντως με Ελλαδικά ΜΜΕ πιθανόν να πρόκειται για πρόσφυγες και πέθαναν από ασφυξία

Φαίνεται όπως σημειώνεται να έχασαν τις αισθήσεις τους και πέθαναν από ασφυξία καθώς ενδέχεται να ήταν στοιβαγμένοι είτε σε καπό αυτοκινήτου είτε να μεταφέρονταν με φορτηγό ψυγείο. Μόλις έγινε αντιληπτό από τους διακινητές ο θάνατός τους, τους πέταξαν σε αγροτικό δρόμο στο ύψος της Βόλβης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE