ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρει κάποια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα η γυναίκα- Αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρει κάποια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα η γυναίκα- Αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Και τα τρία πρόσωπα επισκέφθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 27/2 το δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης, μετά από ταξίδι στη βόρεια Ιταλία.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, μια γυναίκα βρίσκεται σε καραντίνα στον πέμπτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ εξιτήριο έλαβε ζεύγος (όπως αναφέραμε από το πρωί στο ThemaOnline) που δεν έφερε συμπτώματα του κορωνοϊου. 

Η γυναίκα φέρει κάποια συμπτώματα τα οποία κρίθηκε από τον γιατρό  πως " έπρεπε να περάσουν από το σύστημα και να γίνουν εξετάσεις", δήλωσε το πρωί στο ΚΥΠΕ ο Γενικός διευθυντής ΟΚΥπΥ της Περιφέρειας Λεμεσού- Πάφου Χρίστος Νικολάου, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι έτοιμα αργά το απόγευμα της Παρασκευής 28/2.
 
Το ζεύγος, που επίσης είχε επισκεφθεί  την Πέμπτη 27/2 το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αναφέροντας πως βρισκόταν σε ταξίδι στη βόρεια Ιταλία, έλαβε εξιτήριο αφού δεν παρουσίαζε κάποια συμπτώματα.
 
Σε σχέση με τη γυναίκα που είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία και της οποίας τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον ιό,  ο κ. Νικολάου είπε πως σήμερα (Παρασκευή 28/2) συμπληρώνονται  14 μέρες από το περιστατικό και θα λάβει εξιτήριο.

 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE