Έριξε πεντάρα η Μπενφίκα

Έριξε πεντάρα η Μπενφίκα

Ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο συνεχίζει η Μπενφίκα που επικράτησε με το επιβλητικό 5-1 της Ακαντέμικα.

Με αυτή τη νίκη οι «αετοί» έφθασαν τους 71 βαθμούς, έξι περισσότερους από την Πόρτο (έχει ματς λιγότερο) .

Πριν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά αγώνα η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα 3-0 με γκολ των Ζαρντέλ (8'), Ζόνας (11') και Λίμα (19' πεν.).

Στο 53΄ ο Ζόνας διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ ενώ σκόραρε και ο Φέισα στο 84΄. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Λόπες στο 80ο λεπτό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE