Απρόοπτο στην προπόνηση και ΣΟΚ με Θωμά Ιωάννου στην ΑΕΚ

Απρόοπτο στην προπόνηση και ΣΟΚ με Θωμά Ιωάννου στην ΑΕΚ

Εκτός για δύο μήνες θα μείνει ο Θωμάς Ιωάννου όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ.

Ο Κύπριος αμυντικός των Λαρνακέων τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν κάταγμα κλείδας.

Αναλυτικά:

Ο Θωμάς Ιωάννου τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης και ο απεικονιστικός έλεγχος κατέδειξε κάταγμα κλείδας. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίοδο περίπου δύο μηνών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE