Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Μετά και τα άλλα δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά στην Ελλάδα, που αφορούν 38χρονη γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και το παιδί της, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, υπάρχει και τρίτο κρούσμα. Το τελευταίο κρούσμα αφορά ακόμη μία γυναίκα από Αθήνα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται και η μητέρα του σε απομόνωση. Όπως αναφέρεται, έχουν ήπια συμπτώματα και έχουν καλή κατάσταση.

Ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν το παιδία να είχε πάει σχολείο την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ η μητέρα του περνούσε από εξετάσεις για ενδεχόμενη διάγνωσή της με τον κορωνοϊό.

Όπως επίσης ενημερώνονται τα ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, θα αναβληθούν οι εορτασμοί για το καρναβάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.