Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εξετάζεται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, αναφέρει το «Sputnik».

Πρόκειται για γία 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα, η οποία σπουδάζει στην Κρήτη και είχε προσφάτως επισκεφτεί τη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε το «KarditsaPress.gr». Όπως αναφέρεται, η κοπέλα κάλεσε ασθενοφόρο και είχαν παρθεί όλα τα αναμενόμενα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, λόγω του ασθενοφόρου στην γειτονιά και των ειδικών μέτρων αντιμετώπισης που πάρθηκαν, αναστατώθηκε όλη η γειτονιά.

Η νεαρή κοπέλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Sputnik». Ωστόσο, κρίθηκε ορθό να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που είναι «σημείο αναφοράς» γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Το άλλο κρούσμα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το «LarissaNet.gr», αργά τη νύχτα έφτασαν τα αποτελέσματα για την 68χρονη Λαρισαία, η οποία νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE