Δήμος Λάρνακας: Απαγορεύεται το πέταγμα χαραετών στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας

Δήμος Λάρνακας: Απαγορεύεται το πέταγμα χαραετών στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας

Απαγορεύεται το πέταγμα χαρταετών στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας τη Καθαρά Δευτέρα.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «το πέταγμα των χαρταετών στο αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στην περιοχή προσέγγισης των αεροσκαφών όπως η Αλυκή – Τεκκέ, ακτή Μακένζι, Κιτίου και Περιβολιών, πρέπει να αποφεύγεται κατά την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, γιατί μπορεί να προκαλέσει κινδύνους στις πτήσεις».

Ο Δήμος Λάρνακας «προσβλέπει στην κατανόηση του κοινού και τη συνεργασία του, προς αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων».

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE