ΔΙΕΘΝΗ

Ματσάρα με φωνές! Μάλαγα - Ατλέτικο 2-2

Ματσάρα με φωνές! Μάλαγα - Ατλέτικο 2-2

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Ροσαλέδα» ανάμεσα σε Μάλαγα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο 2-2.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον - κυριολεκτικά - μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν έδαφος από την κορυφή, η Μάλαγα έχασε την ευκαιρία να πάρει δυναμική για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σκορ άνοιξε ο Γκριτσμάν στο 25ο λεπτό με την Μάλαγα να φθάνει στην ανατροπή. Το αυτογκόλ του Τόρες (35΄) και το γκολ του Σάμουελ (71΄) έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους που είδαν τον Γκριτσμάν στο 78΄ να ισοφαρίζει και να δίνει τον βαθμό στην Ατλέτικο.

Φωνές από την Μάλαγα για το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο, που όπως φάνηκε, προήλθε καθαρά από θέση οφσάιντ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμένι, Ροσάλες, Σέρχιο Σάντσες, Βέλινγκτον, Μποκά, Ρέσιο, Νταρντέρ, Σάμουελ, Άμραμπατ (91’ Γκέρα), Καστιγιέχο (84’ Χόρτα), Χουάνμι (75’ Τισόνε).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ομπλάκ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Μιράντα, Γκάμεζ, Τουράν (80’ Κάνι), Τιάγκο, Γκάμπι (73΄Χιμένεθ), Κόκε, Τόρες (68’ Νίγκεθ), Γκρίτσμαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top