Ματσάρα με φωνές! Μάλαγα - Ατλέτικο 2-2

Ματσάρα με φωνές! Μάλαγα - Ατλέτικο 2-2

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Ροσαλέδα» ανάμεσα σε Μάλαγα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο 2-2.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον - κυριολεκτικά - μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν έδαφος από την κορυφή, η Μάλαγα έχασε την ευκαιρία να πάρει δυναμική για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σκορ άνοιξε ο Γκριτσμάν στο 25ο λεπτό με την Μάλαγα να φθάνει στην ανατροπή. Το αυτογκόλ του Τόρες (35΄) και το γκολ του Σάμουελ (71΄) έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους που είδαν τον Γκριτσμάν στο 78΄ να ισοφαρίζει και να δίνει τον βαθμό στην Ατλέτικο.

Φωνές από την Μάλαγα για το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο, που όπως φάνηκε, προήλθε καθαρά από θέση οφσάιντ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμένι, Ροσάλες, Σέρχιο Σάντσες, Βέλινγκτον, Μποκά, Ρέσιο, Νταρντέρ, Σάμουελ, Άμραμπατ (91’ Γκέρα), Καστιγιέχο (84’ Χόρτα), Χουάνμι (75’ Τισόνε).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ομπλάκ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Μιράντα, Γκάμεζ, Τουράν (80’ Κάνι), Τιάγκο, Γκάμπι (73΄Χιμένεθ), Κόκε, Τόρες (68’ Νίγκεθ), Γκρίτσμαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE