Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.


Ο λόγος για την Αφροδίτη Γεωργίου που στις 25 Φεβρουαρίου έγινε μανούλα, αφού υποδέχτηκε στη ζωή την κορούλα της.
Η όμορφη παρουσιάστρια και ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα, ενημερώνοντας για την ευχάριστη είδηση.

25*02*2020 Αυτή την μέρα την αγαπούσα έτσι κι αλλιώς καθώς πριν 13 χρόνια μπήκε στη ζωή μου ο άντρας μου. Σήμερα, ανήμερα της επετείου μας, με τη βοήθεια του Θεού ήρθε στη ζωή μας η κόρη μας. Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το θαύμα. Από σήμερα λοιπόν η καρδιά μας χτυπά επίσημα... έξω από το σώμα μας και νοιώθουμε ευλογημένοι για αυτό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




