ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των 3 ατόμων που είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

ΚΥΠΡΟΣ  - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των 3 ατόμων που είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε τρία άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό, αναφέρει ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Τα τρία άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό εξετάστηκαν και είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Θα παραμείνουν στην απομόνωση για 14 μέρες, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο, για προληπτικούς λόγους", σημειώνει ο Υπουργός Υγείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.