ΣΚΟΠΙΑ: Γυναίκα που ταξίδεψε στην Ιταλία το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού

ΣΚΟΠΙΑ:  Γυναίκα που ταξίδεψε στην Ιταλία το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού

Η Βόρεια Μακεδονία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού, μια γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 26/2.

 

«Η ασθενής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό… Είναι η πρώτη ασθενής στη Βόρεια Μακεδονία που βρίσκεται θετική σε αυτόν τον παθογόνο παράγοντα», είπε ο Βένκο Φιλίπτσε.

Η γυναίκα, η οποία ζήτησε ιατρική βοήθεια νωρίς το πρωί της Τετάρτης 26/2, επέστρεψε οδικώς στη Βόρεια Μακεδονία από την Ιταλία, με ένα βανάκι. Όλοι οι άλλοι επιβάτες του οχήματος υποβάλλονται επίσης σε εξετάσεις.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE