ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πλήρης ταύτιση για να καθαρίσουμε αυτό το απόστημα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο» – Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που πάρθηκαν!

«Πλήρης ταύτιση για να καθαρίσουμε αυτό το απόστημα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο» – Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που πάρθηκαν!

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ των Πολιτικών Κομμάτων, της ηγεσίας της Αστυνομίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργου Σαββίδη, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Σαββίδης μίλησε στα ΜΜΕ όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Ολοκληρώσαμε μία μακρά αλλά εξαιρετικά εποικοδομητική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν όλα τα Κόμματα της Κύπρου, ο αρχηγός της Αστυνομίας, η ηγεσία της Αστυνομίας και ο Πρόεδρος, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Σε αυτή τη σύσκεψη, υπήρξε πλήρης ταύτιση σκέψης και στόχων, να βοηθήσουμε όλοι στον βαθμό που μπορούμε, για να καθαρίσουμε αυτό το απόστημα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σας ανακοινώνω τις αποφάσεις μας, η ομάδα που ερευνά τις υποθέσεις θα αυξηθεί με την μετάθεση επιπλέον ανακριτών, έτσι ώστε να έχουμε ένα σύνολο 13 ατόμων. Είναι μία έμπρακτη κίνηση της Αστυνομίας, για γίνει σωστή διερεύνηση των καταγγελιών.

Έχουμε συμφωνήσει πως υπάρχει πλήρη στήριξη από όλα τα κόμματα στη νέα Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία έχει τεράστιο έργο που πρέπει να κάνει. Θα σταθούμε δίπλα της για το δύσκολο έργο που θα επιτελέσει.

Έχουμε αποφασίσει να προβούμε στη σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και θα κάνω εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο, για να μπορέσει να υλοποιηθεί ένα μεγάλο έργο, να γίνει μία κοινή ενοποιημένη νομοθεσία, που θα αφορά όλα τα θέματα του αθλητισμού.

Θα συσταθεί μία τεχνική επιτροπή από στελέχη των Κομμάτων και από αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να μαζέψει όλες τις πληροφορίες και όλες τις εισηγήσεις των Κομμάτων και θα κωδικοποιηθούν”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top