Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φειδία – Στο πλευρό του και ο Συ.Φ.ΑΕΛ και ο Απόλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φειδία – Στο πλευρό του και ο Συ.Φ.ΑΕΛ και ο Απόλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους συμπολίτες μας, να δώσουν αίμα για τον Γιάννη Φειδία, οπαδό της ΑΕΛ.

Το ίδιο έπραξαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλωνας Λεμεσού κάνει έκκληση σε όλους τους υποστηρικτές του αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας όπως ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για να βοηθήσουμε τον Γιάννη Φειδία, ο οποίος μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πιο σημαντική από κάθε ποδοσφαιρικό χρώμα!

Κράτα γερά Γιάννη…»

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: 

«Ο αδερφός ΑΕΛΙΣΤΑΣ Γιάννης Φειδία χρειάζεται αίμα μετά από ατύχημα. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να αποταθούν στην τράπεζα αίματος του Γεν. Νοσοκομείου.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.