Λες κι ήρθε πριν ένα μήνα το «ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΣ»! Το ΣΕΝΑΡΙΟ να μείνει ελεύθερος…

Λες κι ήρθε πριν ένα μήνα το «ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΣ»! Το ΣΕΝΑΡΙΟ να μείνει ελεύθερος…

Παίζει αρκετά στα ΜΜΕ τ’ όνομα του Καμερουνέζου επιθετικού του Εθνικού, Ιμπραήμ Κονέ, τις τελευταίες δυο μέρες.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές στην… εκκωφαντική επιτυχία της ομάδας του πάνω στην Ανόρθωση, προχθές στο Δασάκι.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, απλώς να θυμίσουμε, ότι αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα από το περασμένο Καλοκαίρι και δεν ήρθε πριν ένα μήνα στο νησί.

Γράφονται διάφορα ποσά, που θα πρέπει να εισπράξει ο Εθνικός το προσεχές Καλοκαίρι, αν ο παίχτης μετακομίσει σε άλλη ομάδα.

Υπάρχει πάντως και σενάριο να μείνει ελεύθερο το «μαύρο βέλος». Αν ο Εθνικός πέσει στην Β’ κατηγορία, τότε θα «πέσουν» πάνω του αρκετές ομάδες να τον πάρουν τζάμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την προϋπηρεσία του Κονέ

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE