'Βουτιά' στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης λόγω Covid-19, απώλειες πάνω από 1.000 μονάδες για τον Dow Jones

'Βουτιά' στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης λόγω Covid-19, απώλειες πάνω από 1.000 μονάδες για τον Dow Jones

 Με σημαντικές απώλειες έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας 24/02 το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ καθώς οι επενδυτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανήσυχοι για μια ενδεχόμενη παρατεταμένη επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του Covid-19 σε χώρες εκτός της Κίνας.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 1.031,61 μονάδων (-3,56%), στις 27.960,8 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε μειωμένος κατά 355,31 μονάδες (-3,71%), στις 9.221,28 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, των πεντακοσίων μεγαλύτερων εισηγμένων εταιρειών, που θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 111,86 μονάδων (-3,35%), στις 3.225,89 μονάδες.

  Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE