Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Από το ποσό αυτό, το 1 δις. και πλέον θα κατευθυνθεί στην ανάπτυξη εμβολίου, διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.
"Η κυβέρνηση διαβιβάζει στο Κογκρέσο επιπρόσθετο σχέδιο χρηματοδότησης ύψους 2,5 δισεκ. δολαρίων για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίου, την αύξηση των ενεργειών προετοιμασίας και αντίδρασης (στον COVID-19) και την προμήθεια απολύτως αναγκαίου εξοπλισμού και εφοδίων", σημείωσε, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η Ρέιτσελ Σέμελ, εκπρόσωπος του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού (Office of Management and Budget, OMB) του Λευκού Οίκου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




