ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για χρόνια ο κλέφτης που ρήμαξε πόλη και επαρχία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για χρόνια ο κλέφτης που ρήμαξε πόλη και επαρχία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε τη Δευτέρα 24/2 ποινή φυλάκισης 3μιση χρόνων σε άνδρα ηλικίας 34 ετών, για υποθέσεις που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν το 2017 και 2018 σε Κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρώτο αδίκημα αφορούσε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 150 ευρώ από καφετέρια στην Κοινότητα Ορμήδειας που διαπράχθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018.
 
Το δεύτερο αδίκημα διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 και αφορούσε διάρρηξη και κλοπή χρηματικού ποσού ύψους 70 ευρώ από την ίδια καφετέρια στην Ορμήδεια.
 
Το τρίτο αδίκημα αφορούσε διάρρηξη και κλοπή χρυσαφικών αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2017 σε οικία στην Κοινότητα Ξυλοτύμπου.
 
Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τα δύο πρώτα αδικήματα για τα οποία το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή άμεσης φυλάκισης δύο χρόνων με τις δύο ποινές να συντρέχουν.
 
Για το τρίτο αδίκημα ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία και του επιβλήθηκε ποινή άμεσης φυλάκισης τριάμισι χρόνων με την ποινή να συντρέχει με τις άλλες δύο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE