Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Μία σοκαριστική τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο δρόμο μεταξύ Σταλίδας και Χερσονήσου στην Κρήτη. Γυναίκα περίπου 50 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που μεταδίδει το neakriti.gr η γυναίκα που βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της, προσπάθησε να το σταματήσει από την πίσω πλευρά όταν αυτό άρχισε να κινείται -πιθανότατα- επειδή δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο.

Στην προσπάθεια της ωστόσο φαίνεται πως παρασύρθηκε και τελικά κατέληξε αφήνοντας την τελευταία της πνοή δυστυχώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE