ΛΕΜΕΣΟΣ - ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: 37χρονος Ελληνοκύπριος ο μοτοσικλετιστής - Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: 37χρονος Ελληνοκύπριος ο μοτοσικλετιστής - Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ελληνοκύπριος ηλικίας 37 ετών είναι ο τραυματίας, επιβαίνοντας της μοτοσικλέτας, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του παλιού Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (24/02).

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή, καθώς -σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή- έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και εσωτερική αιμορραγία. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση και αναμένονται νεότερα μόλις ολοκληρωθεί το χειρουργείο. Επιπρόσθετα, έχει σπασμένο χέρι και πόδι και θα χρειαστεί περαιτέρω χειρουργικές επεμβάσεις.

Όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, αν και γίνονται εξετάσεις για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, εντούτοις από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, κατευθυνόμενος νότια, προέβηκε σε συστάσεις προς ηλικιωμένο οδηγό ενός προπορευόμενου οχήματος. Στην συνέχεια, επιτάχυνε αιφνιδίως και συγκρούστηκε με το μικρό λεωφορείο που κατευθυνόταν βόρεια.

Γιώργος Τάττης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE