Κομβόι με 50 στρατιωτικά Τουρκικά οχήματα μπήκε στο Ίντλιμπ

Κομβόι με 50 στρατιωτικά Τουρκικά οχήματα μπήκε στο Ίντλιμπ

Άλλο ένα κονβόι 50 στρατιωτικών οχημάτων της Τουρκίας μπήκε το πρωί στο Ίντλιμπ συνοδευόμενα από δυνάμεις ελεύθερου συριακού στρατού.

O τουρκικός στρατός άρχισε να μπαίνει στο Ίντλιμπ πριν μερικούς μήνες και εκτιμάται ότι εκεί βρίσκονται ήδη 6-10 χιλιάδες στρατεύματα.

Πάντως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη για το Ίντλιμπ, με τη συμμετοχή της Ρωσίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE