ΑΘΗΝΑ: Έκτακτη σύσκεψη για κορονοϊό

ΑΘΗΝΑ: Έκτακτη σύσκεψη για κορονοϊό

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται σήμερα προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα προστασίας της Ελλάδας απέναντι στον κορονοϊό.

Η σύσκεψη θεωρήθηκε επιβεβλημένη μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ιταλία ενώ σε αυτήν θα συμμετάσχουν η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την Κυριακή σε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας της Ελλάδας αποφασίστηκε να μην ληφθούν επιπλέον μέτρα, αλλά να δοθεί όλο το βάρος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού.

Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις εκπαιδευτικές εκδρομές προς την Ιταλία ενώ ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι μαθητές που βρίσκονται στην Ιταλία.

 

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE