Διέψευσε τις ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ο Λούκας Σωτηρίου…

Διέψευσε τις ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ο Λούκας Σωτηρίου…

Νέα ανώμαλη προσγείωση για τον ΑΠΟΕΛ, στο φετινό πρωτάθλημα. Αγωνιστικά θα καταπιαστούμε με τους πρωταθλητές, σε άλλο κείμενο προσεχώς.

Θα μιλήσουμε όμως για τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, ο οποίος έδωσε πέναλτι υπέρ της Πάφου, το οποίο ήταν πεντακάθαρο. Υπήρξε «γκρέμισμα» του επιθετικού της γηπεδούχου ομάδας Καμπράλ, από τον Σέρβο αμυντικό Μιχαήλοβιτς.

Θεωρούμε ότι ο Σωτηρίου, διέψευσε τις Κασσάνδρες, επειδή πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η ΚΟΠ αποφάσισε να μην φέρει ξένους διαιτητές για το παιχνίδι στην Πάφο, τάχα μου για να… βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Λούκας ήταν ακριβοδίκαιος και έκλεισε τα στόματα, όσων βιάστηκαν να πουν τα «δικά» τους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE