Πήρε ΜΗΝΥΜΑ ο Σωφρόνης μετά το 5-0 στο Δασάκι

Πήρε ΜΗΝΥΜΑ ο Σωφρόνης μετά το 5-0 στο Δασάκι

Ο Απόλλωνας κέρδισε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου (19/02) τον Εθνικό με 2-0 στο Τσίρειο και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, ελάχιστοι θεωρούν πως η ομάδα της Άχνας μπορεί να ανατρέψει αυτό το σκορ στον επαναληπτικό που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (26/02) στο Δασάκι και η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων, έχει ήδη «στείλει» τον Απόλλωνα στα ημιτελικά.

Όμως, το… εξωπραγματικό 5-0 του Εθνικού απέναντι στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, ταρακούνησε πολλούς και κυρίως τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πήρε ένα ηχηρό μήνυμα από το αποτέλεσμα στο Δασάκι, το οποίο φυσικά και θα μεταφέρει στους παίκτες του.

Ποιο είναι αυτό;

Ότι ναι μεν ο Απόλλωνας έχει ισχυρό προβάδισμα και παραμένει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, αλλά αν κατέβει με… τουπέ στο Δασάκι στη ρεβάνς, δεν θέλει και πολύ για να βρεθεί στο καναβάτσο αν «στραβώσει» το ματς.

Ουσιαστικά, αυτό το 5-0 του Εθνικού απέναντι στην Ανόρθωση, θα λειτουργήσει και ως… «καμπάνα» στο Κολόσσι, για να πάνε άπαντες σοβαροί και υποψιασμένοι στο Δασάκι για να… τελειώσουν εύκολα-δύσκολα τη δουλειά και να πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE