Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, όπως δηλώνει ο γιος του Αλαά Μουμπάρακ.

Όπως αναφέρει και ο αιγυπτιακός Τύπος, μέσω Twitter, ο γιος του Αλαά τονίζει ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Να σημειωθεί ότι ο 91χρονος Μουμπάρακ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου. Η μετεγχειρητική του κατάσταση χαρακτηριζόταν ως «σταθερή».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE