Αντίδραση Α.Ε. Κοράκου περί ρατσιστικού επεισοδίου –«Πολιτικοί πρόσφυγες προπονούνται με την ομάδα μας»

Αντίδραση Α.Ε. Κοράκου περί ρατσιστικού επεισοδίου –«Πολιτικοί πρόσφυγες προπονούνται με την ομάδα μας»

Έντονη δυσαρέσκεια για τα όσα γράφτηκαν σε σχέση με το παιχνίδι της Α.Ε. Κοράκου με την Α.Π.Ε. Ακρωτηρίου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος της επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του οι κυανέρυθροι υποστηρίζουν πως τα όσα μεταδόθηκαν δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, ενώ διατυπώνουν τη θέση ότι στον σύλλογό τους δεν υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες. Αναφέρουν ενδεικτικά ότι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες γυμνάζονται με την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση: «Ως μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε. Κοράκου εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με το παιχνίδι μας με την Α.Π.Ε. Ακρωτηρίου το Σάββατο (22/02) στο Κοινοτικό Στάδιο Κοράκου.

Με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν προβάλλεται μια εικόνα που πόρρω απέχει από την πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν ζητήθηκαν οι θέσεις μας πριν δημοσιοποιηθούν οι ισχυρισμοί περί ρατσιστικού επεισοδίου.

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της ομάδας μας υπήρξε αψιμαχία μεταξύ δυο ποδοσφαιριστών και προκλήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό παίκτη μας.

Παράγοντας της ΑΠΕΑ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και απέσυρε τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου του.

Εν συνεχεία ο διαιτητής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας για το επεισόδιο και διέκοψε τον αγώνα λόγω της αποχώρησης της ΑΠΕΑ.

Ο ποδοσφαιριστής μας ουδέποτε χρησιμοποίησε ρατσιστικό χαρακτηρισμό σε βάρος αντιπάλου. Άλλωστε, τέτοιες ενέργειες δεν μας εκφράζουν. Αρκεί να αναφέρουμε ότι με την ομάδα μας προπονούνται τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από γειτονικό χωριό.

Με εκτίμηση

Πρεσβ. Ανδρέας Φιλίππου

Γραμματέας Δ.Σ.

Α.Ε.ΚΟΡΑΚΟΥ»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE