Η απολογία του Άντιτς

Η απολογία του Άντιτς

Απολογήθηκε στον κόσμο της Ατλάντα ο Πέρο Αντιτς για την σύλληψη του σε εφημερίδα της πόλης.

Βρέθηκα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή», δήλωσε ο Πέρο Άντιτς για την «περιπέτεια» της σύλληψης του μαζί με τον συμπαίκτη του στην Ατλάντα Τάμπο Σεφολόσα, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν ο παίκτης της Ιντιάνα Κρις Κόπλαντ, η σύντροφός του και μια ακόμη γυναίκα έξω από κλαμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο Άντιτς στην απολογία του στην εφημερίδα «Atlanta Journal Constitution», τόνισε: «Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Είναι ένα νομικό ζήτημα. Είναι ένα απλό παράδειγμα του να είσαι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι αισθανόμαστε άσχημα για την κακή δημοσιότητα που φέραμε στο σύλλογο και την οικογένεια των Χοκς, χωρίς να φταίμε. Ο κόσμος ξέρει τον Τάμπο τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους. Μερικοί δημοσιογράφοι εδώ με ξέρουν. Δεν έχω κάνει τίποτα στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ότι μπορούμε, γιατί έχουμε μεγάλους στόχους αυτή τη σεζόν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.