Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας- Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας- Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar Δήμος Βερούκας.Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994.

Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο εκλιπών είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο. η οποία είχε γνωρίσει υπό την καθοδήγηση του σημαντική εξέλιξη καταγράφοντας την τελευταία πενταετία αύξηση του τζίρου της κατά 40%.

Mαζί με τον αδελφό του, Γιώργο επέκτειναν τον Όμιλο Βερούκα ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται και στον χώρο του food service μέσω της Angliss Hellas A.E. , στα logistics με την Αλπικό Ψυγείο Α.Ε. , στο εμπόριο τυροκομικών με την Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ και στον χώρο των ακινήτων μέσω της AVN AE.

Ο Δήμος Βερούκας είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 8 Αυγούστου 1964 και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν απόφοιτος ΕΜΠ, Χημικός Μηχανικός και κατείχε BSc Marketing του Deree College of Athens.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE