Κοσμάς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα – Πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη…»

Κοσμάς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα – Πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη…»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΕΝΠ, ο ποδοσφαιριστής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Λοΐζος Κοσμάς.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη η σημερινή μας εμφάνιση, γιατί δεν ήταν αυτή η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια.

Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να πάμε για δυναμικό τελείωμα στην πρώτη φάση απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το δυο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο φινάλε του αγώνα:

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε ολόκληρο το παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε. Όμως όπως είπα πριν, πρέπει να αποτελέσει παρελθόν αυτός ο αγώνας, να κρατήσουμε τα καλά και να δούμε πως θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE