Πάλι πρώτος ο Λουίς Χάμιλτον

Πάλι πρώτος ο Λουίς Χάμιλτον

Ο Λούις Χάμιλτον εξασφάλισε την τρίτη του φετινή pole position στην πίστα της Σανγκάης αφήνοντας στην δεύτερη θέση κατά 42 εκατοστά του δευτερολέπτου τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes λίγο μετά την κυριαρχία του στις ελεύθερες δοκιμές, κατάφερε να πάρει και στην pole position στη Σανγκάη, εξασφαλίζοντας την καλύτερη θέση για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ έμεινε δεύτερος για μόλις 42 εκατοστά, τρίτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ακολούθησαν οι Φελίπε Μάσα, Βαλτέρι Μπότας και  Κίμι Ραϊκόνεν. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Ρομάν Γκροζάν, Φελίπε Νασρ και Μάρκους Έρικσον.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE