ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς μυαλό, τώρα τρέχει για την πρόκριση…

Χωρίς μυαλό, τώρα τρέχει για την πρόκριση…

Δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό: Ένας αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναικό και την Μπαρτσελόνα εξελίσσεται σχεδόν πάντα σε συνθήκες ντέρμπι και το ΟΑΚΑ βίωσε ακόμα μία μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους «πράσινους» και τους Καταλανούς.

Παρά την ανωτερότητα (σε εικόνα και σκορ) των πρώτων στα πρώτα 25 λεπτά του ματς, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε μέσω -κυρίως- της ατομικής ποιότητας των παικτών της στο τέλος και το… θρίλερ κατέληξε στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέστις, που έφτασε σε μεγάλο διπλό (92-81) με μεγάλα σουτ και σωστές αποφάσεις όταν η μπάλα «έκαιγε».

Οι Καταλανοί έμειναν κοντά στο διάστημα όπου το «τριφύλλι» είχε τα ηνία και έκανε στο τέλος μία εξαιρετική «αντεπίθεση« διαρκείας, η οποία μετουσιώθηκε σε μία σημαντική νίκη, αφού οι «Μπλαουγκράνα» ανέγβηκαν στο 19-6.

Στο 14-11 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα του και πλέον βλέπει την «ψαλίδα» από τις θέσεις 7-8 να μικραίνει. Ο Γιώργος Παπαγιάννης (14 πόντοι, 7/9 σουτ, 8 ριμπάουντ) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου (12 πόντοι) πάλεψαν από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ ο Νικ Καλάθης ακούμπησε το τριπλ νταμπλ με 10 πόντους, 1 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Κορυφαίος του αγώνα ο Νίκολα Μίροτιτς (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ), έδωσαν πολλά για τους νικητές οι Κόρι Χίγκινς (17 πόντοι, 4 ασίστ) και Μάλκολμ Ντιλέινι (15 πόντοι, 6 ασίστ).

Δείτε εδώ τα στατιστικά.

Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ψάχνεις δουλειά; Μάθε πώς μπορείς να γίνεις επαγγελματίας οδηγός ταξί

• Πότε μια επιχείρηση δικαιούται να απασχολήσει προσωπικό από τρίτες χώρες - Το ποσοστό μακροχρόνιων Κυπρίων ανέργων

• Με τι καιρό θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο - Ομίχλη στο «μενού» - Αναλυτική πρόγνωση

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια



LIVE: «Φλέγεται» η Μέση Ανατολή - Αναφορές ότι σκοτώθηκε ο πιθανός διάδοχος του Νασράλα

LIVE: «Φλέγεται» η Μέση Ανατολή - Αναφορές ότι σκοτώθηκε ο πιθανός διάδοχος του Νασράλα

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να επιτίθεται σε Γάζα, Δυτική Όχθη, Λίβανο, αλλά και Συρία, την στιγμή που το  λιβανικό ένοπλο κίνημα Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι εμπλέκεται σε μάχες με ισραηλινά στρατεύματα στα σύνορα των δυο κρατών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top