Καθάρισε… ΑΠΟΕΛ και 5η

Καθάρισε… ΑΠΟΕΛ και 5η

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ 3-0 (25-22, 25-23, 25-18)

Την 5η θέση κατέκτησε η Αναγέννηση Δερύνειας στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών της σεζόν 2019-20. Οι «πράσινοι» στον ένα και μοναδικό αγώνα για την 5η θέση κέρδισε το ΑΠΟΕΛ που τερμάτισε στην 6η θέση στο Γήπεδο Δερύνειας με 3-0 σετ.

Άξιο αναφοράς ότι και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους παγκίτες τους τους στο παιχνίδι και πλέον επικεντρώνονται στους αγώνες Κυπέλλου.

Σε δυο κλειστά σετ η Αναγέννηση κέρδισε το πρώτο 25-22 σε 27’ και το δεύτερο 25-23σε 27’. Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση προηγήθηκε 23-16 και ολοκλήρωσε το σετ 25-18 σε 22’ και τον αγώνα με 3-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(GMELKA): Iακώβου, Shvalev, Βερεϊς, Αποστόλου, Κούρμουζος, Todorovic – Λίμπερο: Παπαϊωάννου – Αλλαγές: Σιόκκουρος, Μπέης, Τζωρτζιής.

ΑΠΟΕΛ(Γ.ΛΑΪΟΣ): Παναγίδης, Juarez GomesKυπριανού, Φράγκου,VelicjkovicTοφής — Λίμπερο: Παντελή.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE