Καθάρισε… ΑΠΟΕΛ και 5η

Καθάρισε… ΑΠΟΕΛ και 5η

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ 3-0 (25-22, 25-23, 25-18)

Την 5η θέση κατέκτησε η Αναγέννηση Δερύνειας στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών της σεζόν 2019-20. Οι «πράσινοι» στον ένα και μοναδικό αγώνα για την 5η θέση κέρδισε το ΑΠΟΕΛ που τερμάτισε στην 6η θέση στο Γήπεδο Δερύνειας με 3-0 σετ.

Άξιο αναφοράς ότι και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους παγκίτες τους τους στο παιχνίδι και πλέον επικεντρώνονται στους αγώνες Κυπέλλου.

Σε δυο κλειστά σετ η Αναγέννηση κέρδισε το πρώτο 25-22 σε 27’ και το δεύτερο 25-23σε 27’. Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση προηγήθηκε 23-16 και ολοκλήρωσε το σετ 25-18 σε 22’ και τον αγώνα με 3-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(GMELKA): Iακώβου, Shvalev, Βερεϊς, Αποστόλου, Κούρμουζος, Todorovic – Λίμπερο: Παπαϊωάννου – Αλλαγές: Σιόκκουρος, Μπέης, Τζωρτζιής.

ΑΠΟΕΛ(Γ.ΛΑΪΟΣ): Παναγίδης, Juarez GomesKυπριανού, Φράγκου,VelicjkovicTοφής — Λίμπερο: Παντελή.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE