ΕΛΛΑΔΑ

Θέλει επιστροφή ο Βάις

Θέλει επιστροφή ο Βάις

Σαν τρελός θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Βλαντίμιρ Βαις όπως αποκαλύπτει η LIVE SPORT

Όπως αναφέρει η Live Sport, o Σλοβάκος μεσοεπιθετικός που ανήκει στη Λεκβίγια του Κατάρ γνωρίζει ότι η πλευρά του Ολυμπιακού είναι ανοικτή στο να επιστρέψει στον σύλλογο ενώ και ο ίδιος έδειξε με δηλώσεις του να καλοβλέπει αυτό το ενδεχόμενο.

«Ποτέ δεν λέω ποτέ όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου και η προοπτική να παίξω κάποια στιγμή ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα με ενδιαφέρει πάντοτε», φέρεται να δήλωσε ο Βάις.

Η πιθανότητα της επιστροφής του Βάις, σε περίπτωση πάντα που ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν να τον αποκτήσει, αυξάνεται λόγω και της παρουσίας του ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για μεταγραφικά ζητήματα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top